Comfortabel voor huisdieren

Dierenkliniek Gorssel

Wanneer je met je huisdier naar de dierenarts moet is dit al geen pretje voor je dier, vaak is deze bang en voelt het beestje zich niet heel erg comfortabel. Door daar rekening mee te houden en een gemoedelijke sfeer te creëren kan dit helpen, je huisdier zal zich iets comfortabeler voelen waardoor de situatie voor je dier minder traumatisch is. Dierenkliniek Gorssel zal er alles aandoen, om je huisdier op zijn gemak te stellen. Ook wanneer je huisdier is geholpen, om het genezingsproces te verspoedigen. Voelt je dier zich goed, dan zal deze ook sneller herstellen.

Altijd oog voor je huisdier

Omdat dierenkliniek Gorssel alleen werkt, heb je nooit te maken met verschillende dierenartsen. De arts is altijd uitstekend op de hoogte van de klachten, en weet ook hoe je huisdier is. De arts zal niet alleen op de situatie inspelen maar ook op het dier, want tenslotte is het belangrijkste je huisdier hoe deze zich voelt en dat het dier snel zal genezen. Ook wanneer er een behandelplan wordt opgezet zal je huisdier altijd centraal staan, het gaat om je dier en de rest eromheen is maar bijzaak. De behandeling en het genezen is de eerste prioriteit wat aan de orde moet worden gesteld.

Dierenkliniek Gorssel

Goed contact met dier en zijn eigenaar

Contact met de eigenaar en zijn huisdier is van essentieel belang, door goed te informeren wat de behandeling is en te kijken naar het huisdier kom je er achter wat er speelt. Nadat je dier is geholpen, hoef je er niet bang voor te zijn dat je er alleen voorstaat. Want ook na een behandeling zal dierenarts Gorssel je huisdier bijstaan in het proces om te genezen. Geregeld contact hoe de voortgang verloopt met de genezing, ook wanneer je vragen hebt ben je natuurlijk altijd welkom bij de arts. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *