Hoe verzorg je een puppy goed?

Zit je er over na te denken om een huisdier te nemen? Dan zijn er heel veel verschillende mogelijkheden. Niet iedereen heeft hetzelfde favoriete huisdier dit verschilt natuurlijk per persoon. Maar een puppy is een erg leuke opties voor als je opzoek bent naar een gezinsuitbreiding. Bij het verzorgen van een puppy komt wel erg veel kijken en je zult dus goed voorbereid moeten zijn als je er eentje wilt kopen. Denk bijvoorbeeld aan speciale hond sticks of een kauwstaaf voor je puppy. In deze blog vertellen wij je meer over het goed verzorgen van een puppy. 

Voeding

Een puppy moet nog volop groeien. Honden behoren tot de snelst groeiende zoogdieren ter wereld en daar hoort natuurlijk goede voeding bij. Een puppy heeft andere voeding nodig dan een normale hond. Dit komt omdat de puppy nog flink moet groeien en daar hoort andere voeding bij. Het beste voor de puppy is om de maaltijden over 4 vaste tijden per dag te geven. Als de puppy ouder is dan 3 maanden is het beter om 3 maaltijden per dag te geven. Dit verschilt wel per hond dus vraag hiervoor advies bij de dierenarts. 

Tussendoortje

Honden worden er niet altijd even blij van om elke dag alleen maar dezelfde brokken te eten. Daarom wil je jouw hond ook eens lekker verwennen met een tussendoortje. Dit is ook goed te gebruiken voor de opvoeding van je hond. Zo kan je hem belonen met een snack wanneer hij goed luistert. Kijk op de site van Aware Pet Products.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *