Jachtinstinct bij je kat

Kattentunnel

Ondanks dat je kat een huisdier is, zijn nog niet alle eigenschappen zomaar verdwenen. Net als een wilde kat gaat ook een huiskat op jacht naar een prooi, niet voor niets komen katten die buiten komen geregeld ergens mee thuis. Dit gedrag kun je stimuleren met een kattentunnel, een kat vind het geweldig om op jacht te gaan door de tunnel naar zijn prooi. Leg er maar een speeltje in aan het eind, en je kat speelt er mee alsof het zijn lust en leven is. De kat kan zowel alleen spelen, als met zijn baasje om samen plezier te hebben.

Altijd een geschikte tunnel voor je kat

Of je kat nu een jaar oud is of hij is al wat ouder, in de webshop van giftshops.nl vind je altijd een geschikte kattentunnel. Natuurlijk zijn er ook verschillende soorten uitvoeringen, van een enkelvoudige tunnel tot een model waar je meerdere tunnels hebt waar je kat doorheen kan rennen of sluipen. Bekijk je het assortiment dan zie je al snel dat er altijd wel een leuke tunnel is voor je kat, of misschien wel een waar je samen met de kat kunt spelen. Op deze manier stimuleer je de kat nog meer om achter zijn prooi aan te gaan.

Kattentunnel

Voordelige tunnels voor je kat

Dat een kattentunnel niet direct veel geld hoeft te kosten, bewijst petsgifts.nl in de webshop. Van een zeer eenvoudige tunnel, tot een speeltunnel met meerdere gangen en opties om te spelen. Met de tunnel verveeld je kat zich nooit meer, en heeft deze geen reden om in de gordijnen of je meubels te gaan hangen uit verveling. Ook voor de kleinste kittens vind je de leukste tunnels, stimuleer het jachtinstinct met de tunnels voor je kat waarmee zij lange tijd kunnen spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *