Live chat service sector Agrarisch & Milieu

De live chat service van Chatkracht  is voor de sector Agrarisch & Milieu een ontzettend toegevoegde waarde. Klanten binnen deze branche hebben vaak vragen over de producten of diensten. Doormiddel van een live chat service kunnen klanten 72 uur per week contact opnemen. Klanten kunnen doormiddel van de live chat service van Chatkracht  contact opnemen over alles wat over het desbetreffende bedrijf gaat.  

De live chat service van Chatkracht kan er in deze sector een toegevoegde waarde bieden omdat de klantenservice doormiddel van de live chat functie wordt ontlast. De vragen die binnen komen via de live chat functie worden beantwoord doormiddel van een kenniscentrum. Chatkracht vraagt bij een nieuwe samenwerking altijd om een kenniscentrum. In dit kenniscentrum worden verschillende vragen verzameld met de informatie om deze vragen te beantwoorden. Als een vraag niet in het kenniscentrum staat wordt deze doorgestuurd en later toegevoegd. Hierdoor wordt er aan het kenniscentrum steeds meer informatie toegevoegd. Hierdoor ontlast de live chat service van Chatkracht de klantenservice steeds meer. Daarnaast kan het bedrijf zichzelf ook verbeteren door de gestelde vragen te verwerken op de website of andere manier van communicatie. Hierdoor krijgt het bedrijf in kaart welke aspecten onduidelijk zijn voor klanten.  

Daarnaast is het hebben van een live chat service op de website een laagdrempeligere manier van contact leggen met de klanten. Klanten stellen de vragen anoniem. Klanten worden binnen 30 seconden te woord gestaan zonder dat ze hiervoor eerst een mail moeten opstellen of moeten bellen. Tijdens het chat gesprek kan de klant vrijblijvende informatie opvragen en kunnen de chatspecialisten de klant vaak overtuigen van een aankoop of het achter laten van contactinformatie na het bieden van de juiste informatie. Deze ontvangen leads doormiddel van de live chat service van Chatkracht worden doorgestuurd naar het bedrijf. Het bedrijf krijgt dan een warme lead binnen zonder dat hier enige moeite voor is gedaan. Hierdoor is de live chat service van Chatkracht ook in de sector Agrarisch & Milieu van toegevoegde waarde.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *