Overlast in de zomer door insecten

De zomerperiode is weer aangebroken. Een tijd waar de meesten naar uit hebben gekeken. Lange avonden, een aangename temperatuur en blije mensen. Toch zit er wel een klein nadeel aan de zomer, namelijk onaangename insecten. Ongedierte is blij met de tijd die wij buiten spenderen, vooral omdat wij zoete lekkernijen vaak laten rondslingeren. Welk ongedierte wil jij zeker niet in deze periode om je heen hebben.

Wespen

De wesp. We kennen allemaal het ‘niet-zo-fijne’ beestje en de gemiddelde Nederlander is zelfs een beetje bang voor het beest. Wespen kunnen gevaarlijk steken. Ben jij allergisch? Dan kan het zelfs levensbedreigend zijn. Wespen zijn dol op zoete dranken en je komt ze altijd tegen als jij net even lekker op het terras een drankje gaat doen. Heb jij vaker te maken met wespen? Dan kan het zijn dat je last hebt van een wespennest. Het is belangrijk dat je het wespennest laat verwijderen. Laat dit doen door een lokale ongediertebestrijder. Waarom? Dit scheelt je voorrijkosten. Daarnaast biedt een lokale ongediertebestrijder vaak een bepaalde garantie. Heb je na een tijdje nog last, dan komen ze vaak even terug. Woon je in de regio Kampen/Zwolle? Schakel dan Stefan Steenhuis in. 

Muggen

Zoem. Zoem. Zoem. Lig jij net heerlijk in je bed, hoor je dit verschrikkelijke geluid. De mug is één van de meest gehate insecten. Daarnaast zorgt een muggensteek voor een onaangename, rode bult die meestal jeukt. Hoe je dit kan tegengaan? Doe het licht zo veel mogelijk uit, schaf een hor aan en zorgt voor windcirculatie op jouw kamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *