Verwachtingen van een ponykamp

Het ponykamp programma combineert gekwalificeerd personeel, ervaren paarden en uitstekende faciliteiten om een sfeer te creëren waar iedereen hun paard rijvaardigheden kunnen verbeteren, hun paarden kennis kunnen uitbreiden en kunnen genieten van het rijden met vrienden. In dit artikel lees je meer over de algemene informatie en de voordelen van het bezoeken van een ponykamp.

De algemene informatie

Als onderdeel van ons overnachtings kampprogramma zijn er paarden te berijden, variërend van ervaren A-circuit showpaarden tot doorgewinterde beginners pony’s.  Al onze paarden zijn het hele jaar door actief in hippische programma’s.

Onze hippische medewerkers zijn opgeleid en ervaren om een breed scala aan ruiters te onderwijzen. Jonge beginners spelen gemonteerde spellen en krijgen alles om te leren over hun favoriete paarden, terwijl anderen kunnen leren om de draf post, of galop of springen. Meer gevorderde renners kunnen les krijgen in het springen door gymnastiek of over natuurlijke obstakels te springen.

Paardrijden faciliteiten omvatten een state-of-the-art schuur, outdoor ringen en jump course, 30 paarden kraampjes, 40 hectare weiland, en een 90’x180 ′ overdekte manege, compleet met verlichting en ontworpen zand / vezel voet.

Tegen het einde van elke sessie hebben we een leuke speldag in de stallen voor iedereen die heeft deelgenomen aan ons paardrijden programma.

Iedereens Paardenkamp

Naast de geprogrammeerde rijlessen kan iedereen ook lid worden van de stabiele club en meer geavanceerde paarden verzorgen vaardigheden leren.

Wanneer kampeerders paardrijden als een activiteit op kamp selecteren, evalueert de directeur hun vaardigheid, vertrouwen en grootte aan kennis in het toewijzen van geschikte mounts, rij groepen en instructeurs. 

De algemene prioriteiten van een paardenkamp programma zijn veiligheid, plezier, en vaardigheid vooruitgang (zowel met paarden als in teamverband). Je zal dus zeker goed zitten bij het kiezen van ponykampen als zomeractiviteit of hobby. Tevens is het geschikt voor iedere leeftijd

(Bron: https://www.deburght.nl/).